مطلوب ترین لحظه برای هرس آلو در بهار است، در اوایل ممکن، قبل از شروع فرآیندهای رشد فشرده. در این زمان می توانید ببینید که کدام شاخه ها پیر هستند و دیگر میوه نمی دهند و کدام جوان هستند اما زائد.
ویژگی های میوه و تزئینی
هرس صحیح آلو خشک در مشهد بستگی به نوع میوه و ظاهر خود درخت آلو دارد. بسته به این، ویژگی های مراقبت از درخت نیز متفاوت است. شکل گیری تاج آلو را بسته به نوع آن تشخیص دهید:
بوش شکل – کاملاً بلند با تاج مرتب. هرس بسته به ارتفاع مورد نظر درخت انجام می شود. در سال اول، تنه مرکزی در سطح 1 تا 2 متر بریده می شود، در سال دوم، تمام رشدها تا سطح 25 سانتی متر کوتاه می شوند. در 3-4 سال، شاخه های شاخه های اسکلتی به 30 سانتی متر و بقیه به 15 سانتی متر کوتاه می شوند.
ستونی شکل – با یک تاج فشرده کوچک، زمانی که میوه ها روی شاخه ها رشد نمی کنند، بلکه در امتداد تنه درخت رشد می کنند. بنابراین قوانین هرس به این صورت است که شاخه های بزرگ جانبی را تا فاصله 20 سانتی متری از تنه برش دهید. هادی مرکزی به هیچ وجه نباید تحت تأثیر قرار گیرد.
شکل لایه ای نادر – هنگام هرس، یک تاج از 8-10 شاخه اصلی با زاویه نسبت به تنه بیش از 40 درجه، ارتفاع تنه تا 40 سانتی متر، فاصله بین شاخه های یک لایه تا 20 تشکیل می شود. سانتی متر و بین سطوح تا 70 سانتی متر.
شکل دیوار – وقتی درخت در حین هرس به شکل بادبزن در می آید، زاویه شیب را تغییر می دهد و از رشد شدید شاخه ها جلوگیری می کند. رشد شاخه از انتهای شاخه تشکیل می شود. شاخه های غیر ضروری در سطح 5-7 برگ گیر می کنند.
الزامات زیست محیطی و ویژگی های کشت
در شرایط مساعد، آلو با نرخ رشد بالا مشخص می شود. گرما را در مکان های آفتابی دوست دارد ، در مناطق دشت رشد خوبی ندارد، از یخبندان و وزش باد سرد می ترسد. کاشت آلو در یک منطقه باتلاقی و جایی که آب مذاب در بهار راکد می شود غیرقابل قبول است، اما درخت خشکسالی را نیز تحمل نمی کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.