استفاده از خرما کبکاب سطلی توسط تیم فوتبال برای قوی تر شدن

تقاضا و عرضه خرمای کبکاب سطلی در بازار تجارت داخلی ایران از اهمیت بالایی برخوردار است. خرمای کبکاب اگرچه در مناطق مختلف به طور گسترده کشت می شود، اما یکی از معروف ترین گونه های آن در شهرستان بهبهان در استان خوزستان تولید می شود.

محبوبیت کبکاب بهبهان به کیفیت و شیرینی بالای این خرما مربوط می شود. شکل 2A تاریخ مطلوب کبکاب را نشان می دهد. شکل 1. شش تولیدکننده برتر خرما در ایران. در سال 1393 سطح زیر کشت خرما در این شش استان بالغ بر 200000 هکتار با مجموع تولید 1000900 تن می باشد. (1) کرمان، تولید خرما در این استان نزدیک به 30 درصد کل تولید کشور است. (2)

خرما کبکاب
این نوع خرما نقش مهمی در اقتصاد استان های جنوبی دارد. مضافتی معروف ترین خرمای شهرهای بزرگ ایران به ویژه پایتخت است. یکی از انواع این خرمای خوشمزه در شکل نشان داده شده است.

طول این رقم خرما نسبت به سایر خرمای ایران (4e5 سانتی متر) است. نرم، باریک و خوش طعم است. پوست سطحی پیاروم نازک است و همچنین کاملاً به گوشت خرما می چسبد (شکل 2C). این خرمای لذیذ یک ماده غذایی ممتاز برای صادرات در میان انواع خرما است.

پیارم گران ترین خرمای ایران است (حدود ۷ دلار آمریکا به ازای هر کیلوگرم) و فقط در برخی هایپر مارکت ها و شیرینی فروشی های بزرگ و آجیل فروشی یافت می شود. خرمای پیارم عاری از مواد شیمیایی و آفت کش است و به صورت ارگانیک کشت می شود.
در استان سیستان و بلوچستان. بافت شکلاتی و طعم برشته این خرمای خوشمزه، آن را در ایران محبوب کرده است. علاوه بر ارقام مطلوب، انواع پست تر خرمای خاخام با بافت سخت نیز وجود دارد. خرمای خاخام ماندگاری طولانی دارد و می توان آن را در دمای اتاق در جای خشک نگهداری کرد. یک نوع خرمای خاخام در شکل نشان داده شده است.

خرمای زاهدی در مناطق مختلف کشور تولید می شود که عمده تولید آن در منطقه ای به نام پشتکوه در استان بوشهر می باشد. خرمای زاهدی برای تولید سرکه و الکل استفاده می شود. این نوع خرما به دلیل ماهیت خشک آن به راحتی قابل حمل و نگهداری است. همچنین در مکان های سرد و خشک ماندگاری طولانی ~ 1 سال دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.