میوه های لیمو خشک ورقه ای از مهد کودک منابع مرکبات موسسه باغبانی هونان (113 درجه و 36 دقیقه شرقی، 28 درجه و 49 دقیقه شمالی) در مرحله بهینه رسیدن جمع آوری شد و آنهایی که نقص را نشان می دادند دور انداخته شدند.
میوه های لیموترش انتخاب شده برای حذف گرد و غبار و سایر مواد خارجی کاملاً شسته شده و قبل از خشک شدن در یخچال با دمای 4 درجه سانتیگراد نگهداری شدند.
بریده شدند و 1 کیلوگرم برش های لیمو در سینی قرار داده شد تا به شکل 0.5-0. لایه ای به ضخامت سانتی متر و در دمای 50، 60، 70، 80 و 90 درجه سانتی گراد در خشک کن سینی مجهز به کنترل های دما و سرعت جریان هوا خشک می شود. سرعت هوای خشک کن روی 1.5 متر بر ثانیه تنظیم شد. آبگیری تا رسیدن به رطوبت 8 درصد ادامه یافت.
نمونه های لیمو خشک تازه شده در دمای 4 درجه سانتیگراد به مدت 24 ساعت در کیسه های نقاشی مهر و موم شده نگهداری شدند تا رطوبت نمونه های خشک شده متعادل شود. سپس نمونه ها آسیاب شده و در کیسه های پلاستیکی در دمای 20- درجه سانتی گراد نگهداری شدند.
محتویات قندهای محلول در نمونه ها طبق روشی که توسط گائو و همکارانش توضیح داده شد، تجزیه و تحلیل شد.
با برخی تغییرات. به طور خلاصه، در مجموع 6 گرم نمونه لیمو خشک خانگی تازه آسیاب شده یا 1.5 گرم پودر میوه لیمو خشک شده در 20 میلی لیتر آب مقطر غوطه ور شده و به مدت 2 دقیقه همگن شدند.
نمونه های هموژن شده با استخراج با کمک اولتراسونیک به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استخراج و سپس با گرم 8000 به مدت 10 دقیقه سانتریفیوژ شدند.
مایع رویی جدا شد و باقیمانده در همان شرایط دوباره استخراج شد دو فیلتر برای اندازه گیری 50 میلی لیتر ترکیب شدند.مواد لیمو خشک قبل از تجزیه و تحلیل کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا از طریق فیلترهای سلولزی 0.45 میکرومتر فیلتر شدند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.