خواص لیمو خشک در خورشت

میوه های لیمو خشک ورقه ای از مهد کودک منابع مرکبات موسسه باغبانی هونان (113 درجه و 36 دقیقه شرقی، 28 درجه و 49 دقیقه شمالی) در مرحله بهینه رسیدن جمع آوری شد و آنهایی که نقص را نشان می دادند دور انداخته شدند.

میوه های لیموترش انتخاب شده برای حذف گرد و غبار و سایر مواد خارجی کاملاً شسته شده و قبل از خشک شدن در یخچال با دمای 4 درجه سانتیگراد نگهداری شدند.

بریده شدند و 1 کیلوگرم برش های لیمو در سینی قرار داده شد تا به شکل 0.5-0. لایه ای به ضخامت سانتی متر و در دمای 50، 60، 70، 80 و 90 درجه سانتی گراد در خشک کن سینی  مجهز به کنترل های دما و سرعت جریان هوا خشک می شود. سرعت هوای خشک کن روی 1.5 متر بر ثانیه تنظیم شد. آبگیری تا رسیدن به رطوبت 8 درصد ادامه یافت.

نمونه های لیمو خشک تازه شده در دمای 4 درجه سانتیگراد به مدت 24 ساعت در کیسه های نقاشی مهر و موم شده نگهداری شدند تا رطوبت نمونه های خشک شده متعادل شود. سپس نمونه ها آسیاب شده و در کیسه های پلاستیکی در دمای 20- درجه سانتی گراد نگهداری شدند.

محتویات قندهای محلول در نمونه ها طبق روشی که توسط گائو و همکارانش توضیح داده شد، تجزیه و تحلیل شد.

با برخی تغییرات. به طور خلاصه، در مجموع 6 گرم نمونه لیمو خشک خانگی تازه آسیاب شده یا 1.5 گرم پودر میوه لیمو خشک شده در 20 میلی لیتر آب مقطر غوطه ور شده و به مدت 2 دقیقه همگن شدند.

نمونه های هموژن شده با استخراج با کمک اولتراسونیک به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استخراج و سپس با گرم 8000 به مدت 10 دقیقه سانتریفیوژ شدند.

مایع رویی جدا شد و باقیمانده در همان شرایط دوباره استخراج شد دو فیلتر برای اندازه گیری 50 میلی لیتر ترکیب شدند.مواد لیمو خشک قبل از تجزیه و تحلیل کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا از طریق فیلترهای سلولزی 0.45 میکرومتر فیلتر شدند.

  • منابع:
    1. Effect of drying temperature on the sugars, organic acids, limonoids, phenolics, and antioxidant capacities of lemon slices
  • تبلیغات: 
    1. مشاهده پرنده های عجیب بر روی کره ماه!
    2. فردی که توانست با روغن موتور اینترنت را شارژ کند
    3. پیر زنی که راز جوانی پوستش را فاش کرد
    4. استفاده از گوگرد باعث نبینا شدن شخصی در تهران شد!!!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.