ما عاشق استفاده از روغن زیتون فوق بکر هستیم زیرا لایه دیگری از طعم را اضافه می کند. فقط باید وقتی یک بطری روغن زیتون بکر را باز می کنید بوی آن را حس کنید تا بدانید که انتخاب خوبی خواهد بود.
همچنین می توانید از روغن های با طعم ملایم مانند روغن زیتون معمولی، روغن زیتون بسیار سبک، روغن گیاهی یا روغن کانولا استفاده کنید.
بهترین سرکه برای سس ایتالیایی دلپذیر رایج ترین سرکه مورد استفاده، سرکه شراب سفید است. نسبت به سرکه سفید مقطر ساده اسیدی کمتری دارد و طعم عمیق تری دارد زیرا سرکه ای است که از شراب سفید تهیه می شود و برای تهیه سس سالاد عالی است.
ما یک آزمایش با سرکه سفید مقطر انجام دادیم و می توانید از آن برای تهیه سس ایتالیایی خانگی استفاده کنید. اگر از سرکه مقطر استفاده می کنید، ممکن است کمی کمتر اضافه کنید، یا فقط آن را به مزه اضافه کنید.
آیا می توانم قند را حذف کنم؟ شکر موجود در سس ایتالیایی سس را شیرین نمی کند، اما اسیدیته سرکه را متعادل می کند، اما می توانید شکر را به طعم اضافه کنید. اگر به دنبال یک جایگزین طبیعی هستید، می توانید شکر را جایگزین 1 قاشق چایخوری عسل کنید.
چرا لباس من سفت شد؟ سفت شدن یا سفت شدن پانسمان خانگی در یخچال طبیعی است. پانسمان های خریداری شده در فروشگاه، امولسیفایرها را برای جلوگیری از آن اضافه می کنند، اما این یک راه حل آسان است.
اگر سس شما در یخچال سفت شد، بگذارید 30 دقیقه قبل از سرو در دمای اتاق بماند سپس قبل از سرو به شدت تکان دهید تا دوباره مخلوط شود. نکته آشپز: قبل از شروع به تهیه سالاد، سس را از یخچال خارج کنید تا پس از اتمام آماده سازی سالاد، آماده استفاده باشد.
این سس آسان خانگی ایتالیایی ترکیبی متعادل از روغن زیتون، سرکه شراب قرمز، گیاهان آشپزی و ادویه جات و بهترین قسمت پنیر پارمزان است.
هر چیزی را که لمس می کند از سالاد گرفته تا سبزیجات را بالا می برد و زنده می کند و یک ماریناد عالی برای مرغ، ماهی، گوشت خوک و استیک درست می کند. این سس ایتالیایی به مدت 2 تا 3 هفته در یخچال نگهداری می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.