صیفی جات اغلب پخته می شوند، اگرچه برخی از انواع آن به صورت خام مصرف می شوند.
پخت و پز و پردازش می تواند به برخی از مواد مغذی و فیتوکمیکال های موجود در غذاهای گیاهی آسیب برساند.
توصیه هایی برای بهره مندی از بهترین صیفی جات میدان مرکزی تهران و سبزیجات عبارتند از: در صورت امکان سبزیجات و میوه های خام بخورید.
میوه یا سبزیجات پوره شده به اسموتی را امتحان کنید. از یک چاقوی تیز برای بریدن میوه های تازه استفاده کنید تا کبودی نشوند.
فقط قسمت های غیر قابل خوردن سبزیجات و صیفی جات را قطع کنید گاهی اوقات بهترین مواد مغذی در پوست، درست زیر پوست یا در برگ ها یافت می شود.
از روش های سرخ کردنی، گریل، مایکروویو، پخت یا بخارپز با ظروف نچسب و روغن های تک غیراشباع استفاده کنید.
برای کاهش از دست دادن مواد مغذی، زیاد پخته نکنید. به جای خامه ترش، کره و سس های خامه ای، غذاها را با پستوهای سبزیجات، سالسا، چاتنی و سرکه سرو کنید.
برخی از مواد مغذی مانند کاروتنوئیدها ممکن است در صورت پخته شدن غذا افزایش یابد. به عنوان مثال، گوجه فرنگی هنگام پخته شدن دارای کاروتنوئیدهای بیشتری به خصوص لیکوپن است که دلیل خوبی برای تهیه میوه ها و سبزیجات به روش های مختلف است.
هنگامی که سبزیجات و میوه های خود را آماده و طبخ کردید، مدتی را صرف ارائه ارائه کنید. مردم به احتمال زیاد از یک وعده غذایی لذت می برند اگر سرشار از تنوع و از نظر بصری جذاب و همچنین خوشمزه باشد.
وعده های غذایی با دیگران معمولاً شامل غذاهای بیشتری از 5 گروه غذایی است. به عنوان مثال، مردم اغلب گزارش می دهند که نمی توانند از پختن سبزیجات فقط برای خودشان ناراحت شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.