مراکز عرضه ی مستقیم کاشی صادراتی

بله! ایران آنقدر در زمینه ی تولید کاشی فعال است که کاشی صادراتی یکی از موارد صنعت صادرات ایران است. بدین منظور مراکز مختلفی جهت عرضه ی مستقیم این مدل کاشی ها پدید آمده است.

ایران از زمان های قدیم تولید کننده ی سفال و سرامیک حیاط خانه بوده و سابقه درخشان تولید کاشی را دارد. جالب است بدانید که تولید کاشی در گذشته به صورت دستی بوده و بیشترین تولید متعلق به استان یزد بوده است.

ایران چهارمین تولید کننده و پنجمین صادر کننده کاشی ها در دنیا می باشد. مصرف سرانه کاشی در ایران چهار متر مربع است که ما بقی این تولید باید صادر شود.

ایران چهارمین تولید کننده و پنجمین صادر کننده کاشی ها در دنیا می باشد.

مصرف سرانه کاشی در ایران چهار متر مربع است که ما بقی این تولید باید صادر شود.

کاشی صادراتی

مشکلاتی که برای صادرکنندگان کاشی وجود دارد؟

با وجود تحریم ها بر روی ایران کار صادرات کاشی سرامیک سخت شده و از طرفی مشکلاتی برای صادر کردن کاشی وجود دارد. این مشکلات عبارتند از :

  • مشکلات مالی و کمبود بودجه
  • مشکلات بانکی
  • مشکلات در عرصه تولید و قطعات کارخانجات
  • تحریم صادرات
  • مالیات های سنگین برای صادر کننده
  • مشکلات گمرکی
  • حمل و نقل پر هزینه

اغلب طرح هایی که برای صادرات در نظر گرفته می شود تفاوت زیادی با طرح های داخلی دارد و به این دلایل بسیاری از کارخانجات خط  تولید صادراتی دارد زیرا امکان صادر کردن محصول درجه پایین به خارج از کشور امکان پذیر نمی باشد.

کارخانجات محصول درجه پایین خود را با قیمتی کمتر به استفاده می رسانند.

امروزه کارخانجات کشور های زیادی کاشی های خود را به سایر کشور های سراسر جهان صادر میکنند.

کاشی صادراتی

هم اکنون رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان کاشی و سرامیک اعلام کرد فعالان این صنعت با صادرات محصولات خود به بعضی از کشور ها در جایگاه های مخصوص به خود قرار دارند وی خاطر نشان کرد که حدود نود درصد صادرات صنعت کاشی به کشور های عراق و افغانستان و پاکستان را شامل می شود. اما در این بین رقبای هندی و چینی دستی در کار دارند

از وظایف دیگر کارخانجات این است که آنها موظف اند که مشخصات تولید خود را به خریدار عرضه کنند. لازم است بدانید که از ویژگی های اصلی این نوع کاشی ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

  • مقاومت نسبت به سایش
  • مقاوت  نسبت به مواد شیمیایی

در آزمایشی که بر روی کاشی های لعاب دار انجام می شود به شرکت ها اجازه می دهند که برچسب استاندارد خود را روی محصول خود درج کنند

در نهایت در هنگام خرید سرامیک کف تبریز سرامیک و کاشی ایرانی باید توجه شود که برای چه مکانی کاشی لازم دارم که محصول باکیفیت انتخاب کرد به طوری که قیمت مناسب داشته باشد و کاشی های مخصوص دیواری در کاتالوگ خود انواع و نوع محصولشان درج شده تا مشتری بتواند راحت تر محصول خود را انتخاب و خریداری کند.

کارخانجات در قیمت گذاری نوع محصولات خود مانند  کاشی صادراتی عمل نمی کنند و کاشی های مورد استفاده داخلی ارزان تر است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.