مصرف پسته به دلیل وجود گاما توکوفرول برای سلامت قلب مفید است. این ماده نوعی ویتامین E است که دارای خاصیت گشادکنندگی خفیف عروقی، محافظت از دیواره مویرگ ها و همچنین دارای اثر ضد ترومبوتیک است.
عمل محافظتی بر روی قلب نیز البته به دلیل اثر کاهش دهنده کلسترول است.
ضد سرطان هستند
محتوای آنتی اکسیدانی بالای پسته خندان قزوین به این معنی است که مصرف منظم آن می تواند کمک بسیار مهمی در مبارزه با تومورها، به ویژه با پیشگیری از آنها باشد.
آنتی اکسیدان ها از سلول ها در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند که باعث آسیب اکسیداتیو می شود که باعث سرطان می شود.
از بینایی محافظت می کنند
لوتئین و زآگزانتین کاروتنوئیدهای موجود در پسته هستند که از چشم محافظت می کنند و از بروز مشکلات بینایی جلوگیری می کنند و سلامت چشم را بهبود می بخشند.
سیستم عصبی را سالم نگه می دارند
پسته حاوی مقادیر زیادی ویتامین B6 یا پیریدوکسین است که برای برخی از عملکردهای سیستم عصبی ضروری است.
این ویتامین در واقع برای سنتز برخی از انتقال دهنده های عصبی ضروری است و برای سنتز میلین، ساختاری که از سیستم عصبی محافظت می کند و امکان ارتباط بین نورون ها را فراهم می کند، ضروری است.
از پوست ما محافظت می کنند
ویتامین E موجود در پسته یک آنتی اکسیدان قوی است که از پوست در برابر آسیب اشعه ماوراء بنفش محافظت می کند و در نتیجه با پیری مقابله می کند. به علاوه، چربی های اشباع موجود در آن برای افرادی که پوست خشک دارند عالی است.
7. با دیابت نوع 2 مبارزه می کنند
بر اساس برخی مطالعات، مصرف منظم پسته می تواند سطح گلوکز ناشتا را در افراد پیش دیابتی کاهش دهد.
در مطالعه ای که در سال 2014 انجام شد، گروهی از افراد مبتلا به پیش دیابت رژیم غذایی غنی از پسته (54 گرم در روز) دریافت کردند که باعث کاهش قابل توجهی در سطح گلوکز و انسولین ناشتا شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.