متداول ترین انواع سردخانه هایی که در محیط های صنعتی می بینید آمونیاک و R-134a هستند. R-134 عاری از هالوژن برای کمک به محیط زیست و ایجاد شرایط ایمن تر است.
در مقایسه، آمونیاک قدیمی تر است و در جذب گرما بهتر است. سایر مبردهایی که می توان از آنها استفاده کرد عبارتند از دی اکسید کربن، هیدروکربن ها و فلوروکربن ها.
کمپرسور: هنگامی که مبرد در اثر گرما تبخیر می شود، وارد کمپرسور می شود، قطعه ای که فشار و دمای بخار را افزایش می دهد.
برای اینکه در یخچال صنعتی اصفهان اثر داشته باشد، دما باید بالاتر از سیال متراکم باشد تا چرخه تبرید ادامه یابد. کمپرسور همچنین به عنوان یک پمپ برای حفظ مبرد در سیستم عمل می کند. توجه داشته باشید که کمپرسور صنعتی معمولی شما می تواند یکی از انواع زیر باشد:
-پیچ
-پیستون
-گریز از مرکز
-روتاری
به طور کلی، گریز از مرکز و خدمه محبوب ترین هستند.

کندانسور: پس از خروج مبرد از کمپرسور، وارد کندانسور می شود که به آن کویل نیز می گویند. این به طور کلی در فضای باز تنظیم می شود.
سیم پیچ کندانسور به طور کلی در معرض چیزی خنک است، بنابراین مبرد می تواند گرما را آزاد کند. این می تواند از هوای بیرون تا آب و انواع دیگر مایعات متغیر باشد.
انتشار گرما باعث متراکم شدن مبرد و تبدیل آن به حالت مایع می شود. هدف اصلی در اینجا این است که وقتی مبرد از کندانسور خارج می شود، خنک تر باشد، اما فشار یکسانی داشته باشد.
سه نوع کندانسور اصلی در دنیای تبرید صنعتی استفاده می شود:
هوا خنک: این سبک مبرد را در معرض هوای بیرون قرار می دهد تا خنک شود، گاهی اوقات از یک فن یا دمنده برای حرکت هوا در کل سطح استفاده می کند.
آب خنک: معمولاً از یک لوله دوم توسط لوله مبرد استفاده می شود که با آب پر شده است. گرما شروع به انتقال به آب دور از مبرد می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.