کرفس بخشی از خانواده Apiaceae است که شامل هویج، جعفری، جعفری و کرفس است.
ساقه های ترد آن این سبزی را به یک میان وعده کم کالری محبوب تبدیل می کند و ممکن است طیف وسیعی از فواید سلامتی را به همراه داشته باشد.
فیبر موجود در کرفس می تواند برای سیستم گوارش و قلب و عروق مفید باشد.
کرفس تلخ همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که ممکن است در پیشگیری از بیماری ها نقش داشته باشد.
این مقاله به فواید سلامتی احتمالی کرفس و همچنین محتویات غذایی این سبزی و روشهای تهیه آن میپردازد.
آپیژنین موجود در کرفس ممکن است به کاهش التهاب کمک کند.
مواد مغذی موجود در گیاه کرفس و دانه های آن ممکن است طیف وسیعی از فواید سلامتی را به همراه داشته باشد.
البته شایان ذکر است که این مواد مغذی در مقادیر نسبتاً کمی در کرفس سرخ شده وجود دارند.
خوردن کرفس به تنهایی از هیچ بیماری پیشگیری یا درمان نمی کند.
کرفس حاوی ترکیبی گیاهی به نام آپیژنین است که در طب سنتی چینی به عنوان یک عامل ضد التهاب، ضد باکتری، ضد ویروسی و آنتی اکسیدانی نقش دارد.
همچنین ممکن است کرفس گلخانه ای دارای خواص منبع معتبری باشد که به مبارزه با سرطان کمک می کند.
به گفته نویسندگان یک منبع معتبر در سال 2016، آزمایشهای آزمایشگاهی نشان دادهاند که آپیژنین ممکن است به آپوپتوز کمک کند، نوعی مرگ برنامهریزیشده سلولی، که میتواند آن را به عنوان یک درمان سرطان مفید کند.
در سال 2015، محققانی که پشت سر یک مطالعه منبع معتبر بر روی موشها انجام دادند، به این نتیجه رسیدند که رژیمهای غذایی غنی از آپیژنین و آپیژنین بیان برخی از پروتئینهای التهابی را کاهش میدهند.
به این ترتیب، این سبزی خشک خانگی ممکن است التهاب را کاهش داده و تعادل سیستم ایمنی را بازگردانند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.