تغییر رژیم غذایی از پروتئین حیوانی نیازمند منابع به منابع غذایی پایدار، مانند لوبیاهای غنی از پروتئین، ردپای آب و هوایی تولید غذا را کاهش می دهد.
در این مطالعه، ما مواد مغذی و ضد مغذیها را در 15 رقم باقلا سبز فاوا که در سوئد کشت میشوند بررسی کردیم تا گونههایی با ارزش غذایی بالا را انتخاب کنیم.
بر اساس وزن خشک، لوبیا فاوا از نظر محتوای پروتئین اسیدهای آمینه محدوده لوسین تجزیه و تحلیل شد.
فیبر غذایی محدوده کسر محلول محدوده کسر نامحلول و همچنین برای ضد مغذی ها است.
نتایج نشان دهنده تفاوت قابل توجهی بین ارقام باقالا سبز منجمد در رابطه با محتوای عناصر غذایی و ضد مغذی آنها است.
تنها یکی از ارقام مورد مطالعه (Sunrise) فراهمی زیستی تخمینی کافی از آهن دارد، که نگرانی اصلی برای رژیمی است که در آن حبوبات و غلات به عنوان منابع مهم آهن هستند.
سود غذایی ناشی از مصرف باقالا سبز تازه به طور قابل توجهی تحت تأثیر رقم انتخاب شده به عنوان منبع غذایی است.
حبوبات غلات مانند لوبیا و عدس دارای ترکیبات غذایی مطلوبی برای مصرف انسان هستند، کم چرب و سرشار از پروتئین، فیبرهای غذایی، آهن، روی و ویتامین هایی مانند فولات، ریبوفلاوین و تیامین هستند.
علاوه بر این، حبوبات غلات حاوی آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات زیست فعال هستند که می توانند به سلامت انسان کمک کنند.
چندین فواید سلامتی در رابطه با مصرف باقلا مخملی پیشنهاد شده است، از جمله کاهش خطر ابتلا به سرطان کولورکتال بهبود سلامت روده، کاهش سطح کلسترول خون، و کاهش خطر بیماری قلبی عروقی است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.